De atlasvlinder (Attacus atlas) is een vlinder die behoort tot de familie nachtpauwogen (Saturniidae). De atlasvlinder heeft een overwegend bruine kleur met lichtere en donkere accenten. De vlinder kan een vleugelspanwijdte bereiken van 25 tot 30 centimeter en behoort hiermee tot de grootste vlinders ter wereld. De atlasvlinder komt voor in Azië, meer specifiek een groot deel van Zuidoost-Azië. In India wordt de vlinder op kleine schaal gebruikt voor de productie van zijde.
Schets van Jungle met beekje
Select options
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page







